Welcome to Domaines Vinsmoselle

Welcome to Domaines Vinsmoselle. We are delighted to welcome you to our website and we wish you a good discovery of our Luxembourg wines and Crémants. Responsible consumption is as important to us as the quality of our wines and Crémants. Thus, please confirm that you are at least 18 years old or that you have reached the legal minimum age for alcohol consumption in your country.

Useful tools

fr en de

Veal fricassee winemaker style

Pour 4 Personnes

500-600 g  épaule de veau en gros cubes
3 échalotes hachées
3 petits oignons
2 gousses d’ail hachées
2 petites tomates épluchées
persil
½ l Riesling
¼ l crème fraîche
Sel et poivre
Paprika fort
250 g champignons frais
Maïzena sauce blanche


Préparation:

Faites dorer les morceaux de veau de tout côté.
Ajoutez les échalotes, gousses d’ail, oignons et tomates
Recouvrez le sauté de veau avec le vin blanc et assaisonnez de sel et de poivre et d’une pointe de paprika fort
Ajoutez les champignons frais coupés en morceaux et faites mijoter à température moyenne pendant 30 minutes

Une fois la viande fondante, liez la sauce avec de la crème fraîche et le Maïzena, parsemez de persil haché

Servez avec du riz et de la salade verte.

Find a selection of our wines and crémants in the online shop
and you can also buy all of our wines and crémants in the wine shops:
Remerschen, Wellenstein, Wormeldange, Grevenmacher and Vinocity